Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Gezellig op restaurant in Hasselt: Het Borrelhuis

Hongerige shopper, dagtoerist of student? De deur van het sympathiekste restaurant in Hasselt staat altijd voor u open: Het Borrelhuis.
Seminarie- of feestzaal in Hasselt: Het Borrelhuis

Feesten met familie of vrienden? Een seminarie organiseren? Boek nu een feestzaal in Hasselt bij Het Borrelhuis.

Restaurant

Hongerige shopper, dagtoerist of student? De deur van het sympathiekste restaurant in Hasselt staat altijd voor u open: Het Borrelhuis, gelegen in een historisch pand, het Witte Nonnenklooster.

Feestzalen

Feesten met familie of vrienden? Een seminarie organiseren? Boek nu een feestzaal in Hasselt bij Het Borrelhuis, pal in het rustigste en meest authentieke deel van de stad.

Seminaries

Bedrijven en verenigingen organiseren seminaries in Het Borrelhuis. Want naast een feestzaal in Hasselt, hebben we ook 5 vergaderzalen.
Specialiteiten

Restaurant in Hasselt: verse keuken en verwarmd terras

Het Borrelhuis is gelegen in een historisch pand, het Witte Nonnenklooster. Uw restaurant in Hasselt ligt pal in het rustigste en meest authentieke deel van de stad. Tegenover het Nationaal Jenevermuseum en vlak bij het Provinciale Begijnhof.

We schotelen er u (h)eerlijke, verse brasseriegerechten voor. Binnen Ö of buiten. Want ons grote, verwarmde terras telt maar liefst 150 stoelen, en is grotendeels overdekt.


Restaurant in Hasselt: shoppen en smullen

Maakt u een uitstapje naar Hasselt? Of plant u een dagje shoppen? Kom dan ís middags op krachten in Het Borrelhuis. Of klink er ís avonds op uw buit. Want uw restaurant in Hasselt ligt op wandelafstand van de winkelstraten. Zo last u eenvoudig een heerlijk rustmoment in, tijdens of na een goedgevulde dag.

Restaurant in Hasselt: menuís voor elke maag

De kaart van Het Borrelhuis Ö borrelt en bruist. Want bij de suggesties ontdekt u telkens iets nieuws. Bovendien telt de uitgebreide vaste kaart genoeg lekkers voor elke maag. …n voor elke portemonnee! Want dankzij onze studentenmenuís gaat ook de jeugd graag op restaurant in Hasselt. Iedereen welkom!

Indien u het echt gastronomisch wenst, dan verwelkomen wij u graag in ons gastronomisch restaurant met open keuken, De Kwizien.


Lekker lunchen of dineren in het gezelligste restaurant van Hasselt?
Bel 011 24 32 28 om te reserveren.
© 2013-2018 Borrelhuis NV
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Borrelhuis NV
Witte Nonnenstraat 28
3500 Hasselt
Tel.: +32 11243228
Fax: +32 11226222
Contacteer ons